Skvělá zimní destinace

Jsou lidé, kteří zimu nenávidí. Kdyby to nevyžadovaly okolnosti, nejraději by přes zimu nevycházeli ven. Někteří lidé pro změnu milují zimu a zimní sporty. Vyrazit v zimě na lyže je pro ně důležitější než vyrazit v létě k moři. Mnoho lidí cestuje s oblibou do zahraničí. Italské, francouzské, švýcarské Alpy, to prostě neurazí. Ale není to nejlevnější a každý týden se do Alp určitě vydat nemůžete. Co ale můžete je vyrazit do bližších destinací. Víte třeba, kde se nachází moravský ráj lyžařů?
Nepochybně nejlepším místem pro lyžaře je Skyareál v Karlově. Na co se zde můžete těšit? 12 km sjezdovek, na které využijete jediný skipas. Najdete zde sjezdovky pro náročné sjezdaře, i sjezdovky vhodné pro nepříliš náročné rodinné lyžování. Nemáte lyže? Nevadí. Samozřejmostí jsou samozřejmě půjčovny lyží a vybavení. Neumíte lyžovat, ale rádi byste tento deficit konečně vykompenzovali? Tak se přihlaste do lyžařské školy.
zkušený lyžař
Jsou lidé, pro které lyžování není sport. Vyjet sjezdovkou nebo vlekem nahoru s sjet dolů, jakýpak to je sport. To takový běh na lyžích. Samozřejmě i milovníci běhu na lyžích si přijdou na své, najdou zde množství běžkařských stezek.
 jezdci na běžkách

Kvalitní ubytování

Samozřejmostí je také bohatá nabídka ubytování. Každý si zde přijde na své. Očekáváte komfortní hotel se saunou, protože co může být po dni stráveném na sněhu příjemnější, než si vyhřát kosti v sauně? Nebo raději si dopřejete typickou horskou atmosféru na horské chatě?
Mnozí lidé rádi spojují sportovní aktivity s wellness osvěžením. Není nic snadnějšího než vyrazit do nedalekých lázní Karlova studánka a dopřát si lázeňské procedury na míru.
Sky areál Karlov to ovšem není jen skvělá zimní dovolená. Zdejší místo nabízí skvělé celoroční vyžití. Když jednou toto místo navštívíte, určitě se budete velmi rádi vracet.