Vizualizace a realizace nového domova

Od jednoho ke druhému chytí už jen krůček. Co je potřeba k tomu, abychom si splnili sen o novém bydlení? Zejména odhodlání. Udělat ten první správný krok kupředu a rozhodnout se, že se něco změní. Jakmile si připustíte změnu, pak už to s námi půjde hladce. Dopředu od vás budeme chtít vaši představu, jak by to mělo ve vašem novém domově vypadat. Chceme znát všechny vaše sny a názory. Vysnili jste si nějaké konkrétní barvy? Velkou sedací soupravu? Nebo naopak velkou kuchyni? Chcete mít v obývacím pokoji více místa na odpočinek nebo naopak upřednostňujete hraní s dětmi? Každá domácnost je v tomto ohledu jiná a její požadavky se tedy mohou lišit. Všechny tyto skutečnosti potřebujeme znát dopředu, abychom vám bydlení mohli přizpůsobit přesně na míru, podle vašich představ.

640_12057_LANGR_VIZUALIZACE_1

  1. Začínáme s vizualizací – Nejprve pro vás navrhneme možné řešení. Provedeme takzvanou vizualizaci a vytvoříme 3D projekt, který dá vašim představám již konkrétnější podobu.
  2. Následuje realizace – Jakmile vše schválíte, pustíme se do samotné realizace. Interiérový designér Praha Bydesign vám pomůže vyladit vaše bydlení k dokonalosti.
  3. Hotový výsledek – Snažím se o to, aby byl výsledek příjemný na pohled a praktický na údržbu a splňoval představy i těch nejnáročnějších zákazníků.

640_vizualizace_koupelna_1

Neotálejte s rozhodnutím, už zanedlouho budete moci bydlet jako na zámku

Nejenom krásné, luxusní a moderní prostředí se snažíme pro naše klienty vytvářet. Někteří si přejí, aby to u nich doma vypadalo jako na zámku, jiní chtějí moderní materiály a styly a někteří to jenom chtějí mít hezké. Další skupinou jsou lidé s dětmi, takže touží po tom, aby materiály déle vydržely, aby byly snadno omyvatelné, jednoduchý obývací pokoj na údržbu a také celkově praktické místnosti. S tím vším dokážeme pomoci. Stačí nám sdělit vaše představy. Společně vše doladíme k dokonalosti. Pomůžeme vám sladit barvy, styly a materiály. Pracujeme dle společné dohody, v některých případech bez přičinění klienta, v jiných mu pomáháme v obchodech vybírat materiály a produkty. Vše sladíme a pomůžeme i s umístěním nábytku. Vytvoříme vám útulný, čistý, krásný a nový domov s prvky originality, výjimečnosti http://uroda.cz/drzi-punc-jedinecnosti-a-vyjimecnosti/ a jedinečnosti.